chinaman

Chinaman Food

Alkuvuosi on mennyt mielenkiintoisten projektien parissa, joista viimeisimpänä saimme kunnian toteuttaa Chinaman Oy:lle jälleenmyyntisivuston. Chinaman on pitkän linjan tekijä kiinalaisen ruoan saralla Suomessa. Yrityksen noutopiste on toiminut Helsingin Tapanilassa jo vuodesta 1998, aluksi se toimi nimellä Chinaboss.

Perinteisten myymälöiden lisäksi tuotteet ovat löytäneet tiensä myös jälleenmyyjien hyllyille. Chinaman-Life -tuotteita löytyy jo useista myymälöistä ympäri Suomea. Tällä hetkellä kaupoissa voi törmätä mm. palvelutiskiltä ostettavien tuotteiden lisäksi valmisruokahyllyistä löytyviin “ready to eat” annoksiin.

Yrityksen omin sanoin:

“Tarjoamme asiakkaille uudenlaisia makuelämyksiä, terveellisimpiä vaihtoehtoja ja hetken nautintoja kiireellisen arjen keskellä. Me kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse käyttäen parhaita saatavissa olevia raaka-aineita. Herkkujemme valmistuksen salat olemme oppineet aasialaisen ruoan ammattilaisilta. Kuuntelemme herkällä korvalla kuluttajan ajatuksia ja valmistamme tuotteet mahdollisimman autenttisina.”

Chinaman Food-sivuston tavoite

Meidän tuottamamme sivusto on tarkoitettu nimenomaan tuotteiden jälleenmyyjille. Sivuston tarkoituksena on tarjota tietoa tuotteista, ruuan historiasta ja yrityksestä, sekä tuoda ajankohtaiset asiat ja tulevat tapahtumat selkeästi esille.

Tavoitteenamme oli luoda nykyaikainen, näyttävä ja responsiivinen sivusto jo kuluttajapuolella käytössä olevan verkkokaupan rinnalle. Suunnittelussa tähdättiin selkeisiin- ja puhtaisiin linjoihin ja sivustoa elävöitettiin koko sivun levyisillä bannereilla, animoinneilla ja parallaksi tehosteilla.

Käy katsomassa sivustoa osoitteessa täältä

 

Chinaman_logo-1024x342

Scroll to top