Päivityspaketit

Päivityssopimukset:

Päivityssopimukset on räätälöity sinulle, joka haluat keskittyä täysillä omaan tekemiseen, etkä kantaa huolta sivuston päivittämisestä. Me pidämme huolen siitä, että asiakkaan toimittama materiaali päivittyy mahdollisimman pian sivustolle ja että järjestelmä sekä sen lisäosat ovat ajan tasaiset ja tietoturva-asiat näin ollen kunnossa. Päivityssopimukset ovat lisäpalveluna hankittava palveluominaisuus kun ostat meiltä verkkosivut. Päivityssopimus on voimassa yhden vuoden kerrallaan.

R&E-Design-S_paivitys

 

 

Pienin päivityspaketti sisältää sivustopäivitykset kerran kuukaudessa. Tällöin päivitämme sivuston sisällönhallintajärjestelmän sekä asennetut lisäosat ja teemme asiakkaan puolesta esimerkiksi tekstin päivityksen.

Hinta 15 €/kk +alv 24%
(18,60 €/kk sis. alv 24 %, päivityskauden lopullinen verollinen hinta on 12 kk x 18,60 €= 223,20 €)

 

R&E-Design-M_paivitys

 
 

Keskikokoinen päivityspaketti sisältää sivustopäivitykset kaksi kertaa kuukaudessa. Tällöin päivitämme sivuston sisällönhallintajärjestelmän sekä asennetut lisäosat ja teemme asiakkaan puolesta esimerkiksi tekstin päivitykset ja kuvien lisäämiset kuvagalleriaan.

Hinta 25 €/kk +alv 24%
(31,00 €/kk sis. alv 24 %, päivityskauden lopullinen verollinen hinta on 12 kk x 31,00 €= 372,00 €)

R&E-Design-L_paivitys


 
Laajin päivityspaketti sisältää sivustopäivitykset neljä kertaa kuukaudessa. Tällöin päivitämme sivuston sisällönhallintajärjestelmän sekä asennetut lisäosat ja teemme asiakkaan puolesta esimerkiksi tekstin päivitykset ja kuvien lisäämiset kuvagalleriaan.

Hinta 35 €/kk +alv 24%
(43,40 €/kk sis. alv 24 %, päivityskauden lopullinen verollinen hinta on 12 kk x 43,40 €= 520,80 €)