R&E Design – Palvelu

Palvelun tavoite

Tuotetulla palvelulla on ensisijaisesti tarkoitus saavuttaa tyytyväinen asiakas. Tähän päästään ensiluokkaisella ja luotettavalla palvelulla, jonka lopputuloksena on asiakasta, sekä toiminnallisesti, että visuaalisesti miellyttävä tuote. Hyvin toteutetulla tuotteella lisäämme asiakkaamme näkyvyyttä ja autamme asiakkaan tuotteita ja / tai palveluita löytymään. Visuaalisuudella tuetaan yrityksen imagoa.

Perustiedot palvelusta

R&E-Designin palveluportfolioon kuuluu:

 • Kotisivujen suunnittelu ja toteutus
 • Kotisivujen päivitys
 • Graafinen suunnittelu
  • Käyntikortit
  • Julisteet
  • Muut materiaalit
 • Tuotekuvaukset

Kotisivut toteutetaan pääasiassa WordPress, avoimen koodin julkaisujärjestelmällä. Se on turvallinen ja hyvä alusta, joka päivittyy usein. Sivustojen elinkaaret ovat useita vuosia ja suurimpina syinä sivustojen päivitystarpeelle onkin visuaalisen ilmeen freesaaminen ja hakukoneoptimointien päivitykset. Tekijöitä markkinoilla on paljon ja hinnoittelu vaihtelee suuresti. Me olemme pieni ja ketterä toimija, joka panostaa palveluun.

Kohderyhmä

Toteutamme kotisivuja kaikenkokoisille toimijoille, mutta pääkohderyhmäämme ovat pk-yritykset, yhteisöt, bändit ja seurat. Asiakkaat, jotka haluavat keskittyä ydintoimintoihin ja jättää esimerkiksi kotisivujen ylläpidon muille, tarjoamme lisäksi joustavia päivitys ja sisällöntuottopalveluita. Visuaalisuus ja halu toimittaa hyvää laatua on ehdottomia vahvuuksiamme.

Aikataulu suunnittelusta toteutukseen

Uuden sivuston hankkijalle voi olla tärkeää tietää projektin aikataulu. Meiltä tilatulle sivustolle aikataulu on seuraava:

 • Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen siirrymme suunnitelupöytien ääreen.
 • Viim. 14 vrk. tilauksesta saa tilaaja nähtäväksi luonnoksen ja pääsee vaikuttamaan / kommentoimaan sivuston jatkokehityksen suuntaan.
 • Tästä, hieman sivuston muutostarpeista, koosta ja kommenteista riippuen sivusto valmistuu päivitetyn aikataulun mukaisesti.

Sivustoa varten kannattaa varata n. kuukausi aikaa. Toisinaan selkeällä toimeksiannolla, sopivalla ajoituksella ja sopivan kokoisella paketilla voi sivusto valmistua nopeasti, jopa muutamassa päivässä. Projektin alkuvaiheessa, tarvekartoituksen yhteydessä käydään läpi muut kotisivuihin liittyvät kysymykset, kuten domainin ja sopivan webhotellin olemassaolo. Tarvittaessa ohjeistamme näissä asioissa jotta sivusto saadaan mahdollisimman pian valmistuttuaan “omalle tontilleen”. Työ laskutetaan vasta kun asiakas on täysin tyytyväinen tuotokseen ja sivusto on onnistuneesti siirretty omalle domainilleen.

Budjetti

Sivustobudjettia miettiessä kannattaa tutustua markkinoiden hintatasoon ja varmistaa että oma budjetti on linjassa sivustolle asetettujen tavoitteiden kanssa. Alalla vallitsee “runsauden pula”, mikä voi tehdä valinnasta hankalaa. Oli budjettisi mikä hyvänsä, meiltä saamasi tarjous pitää, eikä siihen sisälly piilokuluja tai muita epämiellyttäviä yllätyksiä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!