Tietoa tiimistämme

Kuka tai mikä on R&E-Design?

Olemme kahden hengen dynaaminen tiimi, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Olemme toteuttaneet kotisivuja asiakkaillemme jo vuodesta 2013. Sivustojen lisäksi meiltä saat myös muut graafisen suunnittelun palvelut. Suunnittelemme tilauksesta logot ja muut mainosmateriaalit, kuten käyntikortit ja esitteet. Lisäksi toteutamme tuotekuvauksia.

Meille tärkeitä asioita ovat asioiden sujuvuus sekä asiakkaiden toiveiden täyttäminen projektin kokoon katsomatta. Olemme helposti lähestyttäviä ja kommunikoimme kansankielellä.

Selkeä ulkoasu ja ennenkaikkea  sivuston toimivuus on lähtökohtana kaikille projekteillemme. Olemme sinnikkäitä, itseltämme vaativia, emmekä lopeta työskentelyä ennen kuin me ja asiakkaamme olemme täysin tyytyväisiä lopputulokseen.

 Wordpress

Toteutamme sivustot WordPress-julkaisujärjestelmälle, jolla asiakkaan on helppo luoda lisää tai muokata jo olemassa olevaa sisältöä. WP vastaa mielestämme loistavasti nykyisyyteen ja aktiiviseen sivujen tai blogien päivittämistarpeisiin. Vaikka WordPress onkin alunperin kehitetty blogialustaksi, ei sitä pidä käsittää väärin sillä kyseisellä sisällönhallintajärjestelmällä pyörii lukuisia yritysten verkkosivustoja.

Kyseisellä julkaisujärjestelmällä on tehty sivustoja niin pienille kuin suurillekin yrityksille, bändeille ja yhdistyksille. Ole hyvä ja vilkaise Referenssit -sivu, jossa esittelemme muutamia tekemiämme töitä.

Tuottamamme sivustot on pääasiassa räätälöity visuaaliselta ulkoasultaan ja toiminnoiltaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli olemme saaneet ns. “vapaat kädet” on tilaaja päässyt vaikuttamaan näihin asioihin sivuston edistyessä.

Tyylikkäät kotisivut ja ennen kaikkea tyytyväinen asiakas ovat meille kunnia-asioita. Ota yhteyttä ja liity tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon!