Tietoa tiimistämme

Kaksi heppua ja samat mielenkiinnon kohteet – tarvitaanko muuta?

Aloitimme taiteen parissa touhuamisen 90-luvun alkupuolella, minkä innoittamana loimme maalausprojektillemme kotisivut. Taideprojektin sivut ovat muuttaneet muotoaan ja alustaansa vuosien varrella monesti. Näistä useista päivityksistä ja niiden mukanaan tuoman tiedon ja taidon pohjalta syntyi R&E-Design.

R&E-Designin alkumetrit

Aluksi opettelimme omalle projektillemme sivujen tekemisen nollasta ja ensimmäiset sivut tehtiin alusta asti koodaamalla. Hieman myöhemmin mukaan tuli työtä helpottamaan html -editorit ja niistä siirryimme php:n kautta harjoittelemaan Joomla! -julkaisujärjestelmällä. Omien sivujemme lisäksi teimme jo muutamat sivut tuttavillemme.

Julkaisujärjestelmien kehittyminen ja oman taidon lisääntyminen ovat mahdollistaneet täysin uudenlaiset rakenteet sivustoihin. Myös graafinen ulkoasu ja sivustojen suunnittelumme ottivat aimo harppauksen eteenpäin ja lopputuloksista tuli entistä hienompia. Nykyään selkeä ulkoasu ja ennenkaikkea  sivuston toimivuus on lähtökohtana kaikille projekteillemme. Olemme sinnikkäitä, itseltämme vaativia, emmekä lopeta työskentelyä ennenkuin asiakas on täysin tyytyväinen lopputulokseen.

WordPress

Nykyään toteutamme sivustot pääasiassa WordPress-julkaisujärjestelmälle, jolla asiakkaan on helppo luoda lisää  ja muokata jo olemassa olevaa sisältöä. WP vastaa mielestämme loistavasti tämänpäivän tarpeeseen ja aktiiviseen sivujen tai blogien päivittämistarpeisiin. Vaikka se onkin alunperin kehitetty blogialusta, ei pidä käsittää väärin. WordPress ei todellakaan ole pelkästään bloggausalusta vaan kyseisellä sisällönhallintajärjestelmällä saa luotua täysiverisiä ja näyttäviä verkkosivustoja.

Kyseisellä julkaisujärjestelmällä on tehty sivustoja niin pienille kuin suurillekin yrityksille, bändeille ja yhdistyksille. Ole hyvä ja vilkaise Tehtyjä töitä -sivu, jonne olemme keränneet referenssitöitämme. Tuottamamme sivustot on pääasiassa räätälöity visuaaliselta ulkoasultaan ja toiminnoiltaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli olemme saaneet ns. “vapaat kädet” on tilaaja päässyt vaikuttamaan näihin asioihin sivuston edistyessä.

Tyytyväinen asiakas ja tyylikkäät kotisivut ovat meille kunnia-asioita ja asiakaspalautteemme perusteella olemme nämä onnistuneet saavuttamaan!

 

 

wordpress - tietoa tiimistä