Uudet kotisivut avattu, tyyli ja toimivuus samassa paketissa

Tervetuloa uudistuneille R&E – Design verkkosivuille!

Omien sivujen päivityksen lisäksi viimeistelemme vuoden 2014 viimeisiä sivuprojekteja ja toiveikkaina odotamme mitä vuosi 2015 tuo mukanaan. Uusilta sivuiltamme löydät tietoa meistä ja tekemistämme töistä.

Lisäsimme “Palvelut & Hinnastot” sivulle domain haun, jonka avulla voit tarkistaa onko domain vapaa, eli haluamasi osoite käytettävissä.

Palvelut

Olemme keskittyneet kotisivujen ja graafisiin palveluihin, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Uudet kotisivut & vanhojen sivujen päivitys

Me suunnittelemme ja toteutamme uudet kotisivut ja päivitämme vanhat. Toteutuksiemme lähtökohtana on tyyli ja toimivuus samassa paketissa. Teemme näyttäviä sivukokonaisuuksia toimintoja unohtamatta.

Peruskotisivujen suunnittelun ja toteutuksen lisäksi me teemme mm. verkkokauppoja.

Lisäpalvelut

Teemme myös hakukoneoptimointeja ja meiltä saa tarvittaessa ylläpitopalvelun kotisivuillesi. Ylläpitopalvelu voidaan hoitaa joko kokonaan asiakkaan puolesta tai osittain.

Esimerkkejä palveluista

Näille sivuille lisäsimme muutamia kotisivujen “peruspaketteja”, sekä päivityspalvelut. Jos näistä ei löytynyt valmiiksi mieluisaa kokonaisuutta, voit laittaa meille lisätiedot kotisivutarpeestasi ja tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen:

info@re-design.fi

Tarjouspyyntöä varten olisi toivottavaa listata hieman ajatuksia / mietteitä uusiin kotisivuihin tai olemassa olevien sivujen päivitykseen liittyen. Mitä enemmän tietoa saamme, sitä tarkemmin pystymme räätälöimään tarjouksemme.

Logon suunnittelu

Me tuotamme logot yrityksille ja harrastelijoille oikeassa muodossa sellaisena kun se kulloinkin tarvitaan. Suunnittelussa otamme huomioon logon käyttötarkoituksen. Logo on iso osa sen edustaman toiminnan tai yrityksen ilmettä. Hyvä logo on selkeä ja ajaton.

Katso lisää tietoa meidän tehotiimistä ja selaa tekemiämme töitä sivuillamme.

 

R&E-Design - uudet kotisivut

Meidät löytää myös: facebookista, Twitteristä, Google+:sta

 

Mukavaa Joulun odotusta!

 

– R&E Tiimi

 

 

 

Scroll to top